Sumudica se face ca ploua. Explicatie incredibila pentru gesturile huliganice la adresa fanilor: "Aveam o carie in gura"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2016, 16:58
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2016, 17:09

Antrenorul-ultras a fost chemat la comisie pentru comportamentul sau huliganic din timpul meciurilor.

Marius Sumudica a fost chemat la comisia de disciplina pentru a doua oara intr-o luna. Dupa ce a fost pedepsit pentru pariuri online, inclusiv pe meciuri din Liga I, Sumudica a intrat iar in atentia comisiei dupa manifestarile de pe marginea terenului.

Acesta a fost surprins injurand de mai multe ori Steaua alaturi de fanii rivalelor, neavand nicio jena sa faca acest lucru in fata camerelor de filmat. Lucrurile nu s-au oprit aici, Sumudica facandu-le gesturi obscene fanilor Stelei la meciul de Cupa Ligii.

"Orice gest imi este interpretat, de cand intru pe teren trebuie sa stau drept, sa imi iau pozitia. Daca am ajuns sa analizam si sa vizionam orice gest, o sa fie plina comisia de disciplina. Sunt si altii care fac gesturi de genul asta si nu se sesizeaza nimeni, nu mai e interpretat. Am tinut un deget in gura pentru ca aveam o carie si s-a interpretat, cand m-am aplecat la marginea terenului au zis ca am facut nu stiu ce. Nu mai am voie nici macar pozitia "maxi-taxi", asa s-a ajuns", a spus Marius Sumudica in conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!