Sumudica garanteaza pentru Alibec: "Poate sa joace si cu mana rupta. Sper sa nu fie un motiv sa nu il ia la Euro" | Campionatul European se vede la ProTV

Sumudica garanteaza pentru Alibec: "Poate sa joace si cu mana rupta. Sper sa nu fie un motiv sa nu il ia la Euro" | Campionatul European se vede la ProTV

DINAMO - CFR. Finala Cupei Romaniei, azi la ProTV de la 21:30

Alibec a fost cel mai bun jucator din acest campionat, fiind unul dintre golgheterii competitiei si un jucator decisiv in cucerirea primului titlu de campioana din istoria Astrei.

Acesta a avut insa probleme cu selectionerul Iordanescu, cel care nu l-a convocat prea des la echipa nationala pe motiv ca este ... gras! Dupa ce a slabit, Alibec a avut evolutii si mai bune, iar opinia publica i-a cerut si mai insistent selectionerului sa nu il "rateze" in lotul final de la Euro.

Sumudica se teme insa ca jucatorul sau ar putea suferi un astfel de soc dupa ce s-a accidentat la mana, acolo unde are o fractura. Acesta garanteaza insa ca Alibec poate juca fara probleme si asa:

"El are aceasta problema de circa o luna de zile, e o fractura la metatarsul patru, daca tin bine minte. A fost vazut de medicul Popescu de la Spitalul de Urgenta - nu domnul Pompiliu Popescu - si au hotarat de comun acord ca se poate opera dupa Euro, daca va fi nevoie de interventie chirurgicala. Mi se pare fortata un pic aceasta problema, si sper sa ma însel, avand în vedere ca vine dupa o luna de zile si Alibec a jucat si s-a antrenat bine mersi asa. Dupa atata timp, se calcifiaza, osul devine mai puternic, nu este niciun fel de problema. Daca va fi nevoie sa se opereze, nu va fi niciun fel de problema la Euro. Nu vreau sa existe un motiv, mai ales ca eu sunt antrenorul si stiu, aveam comunicare cu el zi de zi, cum se antrena si juca cu mana bandajata", a declarat Marius sumudica pentru Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cluj-Napoca devine oraș verde, cu 100 de milioane de euro, bani europeni. Autobuze autonome și străzi smart
BRAT
Modifică setările cookies