Sumudica da vina pe jucatori pentru imaginile in care injura Steaua la vestiar: "Nu eu am dat tonul, astea sunt trairile lor, nu pot sa ii stapanesc" VIDEO

Sumudica s-a calificat in primavara EL iar la vestiare a scandat injuraturi la adresa Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2016, 12:04
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2016, 12:10

"A fost o realizare unica in viata mea, sunt momente unice. Nu stiu cati s-ar fi asteptat ca Astra sa se califice sau sa luam campionatul anul trecut, sa scoatem West Ham doi ani la rand. Iata ca impreuna cu acesti jucatori extraordinari am reusit. M-am exteriorizat putin aseara dar e o performanta istorica.

Eu imi doresc sa plec, s-ar putea sa reziliem in scurt timp. Sunt discutii avansate, vreau sa vedem cum facem. Clubul doreste sa platesc 150.000 de euro, clauza de reziliere. Nu e usor, turcii au platit 300.000 de euro sa dea afara fostul antrenor, ei ma doresc din vara dar sunt cheltuieli si pentru ei, nu e usor. Ei nu ca nu ar avea bani dar pe ei ii deranjeaza sa plateasca banii astia, ca principiu, nu inteleg cum dupa un asemenea parcurs in care le-am adus 15 milioane de euro sa ma tina aici si sa dau niste bani. Probabil e si greseala mea ca nu le-am spus.

E momentul sa fac alt pas, am ajuns la capatul puterilor, nici nu mai pot realiza multe lucruri cu aceasta echipa. Eu nu renunt si nu platesc acesti bani, 150.000 de euro, sunt banii munciti de mine. Daca nu se poate, o sa raman pana la vara. Cei de la Gazantiep vor sa ia trei jucatori in aceasta iarna. Eu i-am propus si ei si-au dat deja OK-ul.", a spus Sumudica dupa meci la Sport.ro.

Antrenorul Astrei a comentat si momentele jenante in care injura Steaua si suporterii ei in vestiar: "La scandari nu eu am dat tonul, astea sunt trairile jucatorilor, nu pot sa ii stapanesc", a spus Sumudica.

Despre situatia de viitor si meciul de duminica cu Steaua: "Nu ma intereseaza ce va fi cu Steaua, daca voi ramane il voi pregati, dar dupa ce am realizat e greu sa elimini entuziasmul in 2 zile. Au petrecut azi noapte pana la 4-5. Ce sa le fac, sa ii bag la culcare? Au stat, au baut un pahar de vin, de dimineata au intrat la somn, azi au recuperare", a spus antrenorul Astrei la Sport.ro

Modifică setările cookies