VIDEO Șumudică a plecat din țară, dar nu înainte de a-l ”înțepa” pe Mutu: ”Dacă s-a iritat, să-și dea cu alifie”

Marius Sumudica Adrian Mutu Al Shabab Rapid Superliga Marius Șumudică
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Martie 2022, 15:15
Data actualizarii: Joi 24 Martie 2022, 15:19

Marius Șumudică a plecat din țară, cu destinația Arabia Saudită, acolo unde o va antrena pe Al Shabab, fosta sa echipă.

Antrenorul va rata, astfel, inaugurarea stadionului Giulești, la care se hotărâse, în cele din urmă, să participe, după ce s-a arătat deranjat de faptul că oficialii Rapidului nu l-au luat în calcul pentru postul de antrenor. 

Marius Șumudică, ”înțepături” pentru Mutu înainte de plecarea din țară

„Îmi pare rău, îmi doream foarte mult să fiu și eu în tribunele stadionului. Îmi doream să iau parte la această ceremonie, la inaugurarea stadionului, unde am realizat performanțe ca jucător. Dacă voi avea șansa să privesc această ceremonie o voi face cu plăcere. 

Rapid este casa mea, odată și odată mă voi întoarce acasă. Le doresc baftă, a fost de moment, nu sunt un tip ranchiunos. La adresa lui Mutu nu am avut niciun fel de critici. Dacă s-a iritat, să-și dea cu alifie. Nu e niciun fel de problemă!

Nu se pune problema, eu mă duc să muncesc, trăiesc pentru fotbal. Nu se mai pune problema din punct de vedere material. Am spus-o la momentul respectiv, dacă vreți o mai repet, cu mine Rapidul nu a luat legătura, nu s-au purtat negocieri!”, a spus Șumudică, la plecarea din țară.

VIDEO - Declarațiile date de Marius Șumudică la plecarea din țară

Marius Șumudică a semnat ieri cu gruparea Al Shabab din Arabia Saudită, așa cum sport.ro a anunțat încă de luna trecută, după ce antrenorul român fusese data afară de la Yeni Malatyaspor din Turcia.

”Bine ai revenit, Mr. Șumudică”, au scris saudiții pe contul oficial de Twitter, la o oră după ce au anunțat oficial despărțirea de fostul tehnician, brazilianul Pericles Chamusca.

Marius Șumudică a mai antrenat-o pe Al Shabab în două rânduri, în 2012-2013 și 2018-2019.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!