Sumudica a mai spus o 'POVESTE' :) "Sandule, da' eu ce-am mai facut acum? Orice face Sumudica - pac, in tribuna!"

Sumudica a mai spus o 'POVESTE' :) "Sandule, da' eu ce-am mai facut acum? Orice face Sumudica - pac, in tribuna!"

Astra 2-2 Chiajna | Marius Sumudica a fost trimis in tribuna de arbitrul Tudor.

Egalarea din minutul 95 a lui Wellington a fost faza la care spectatorii chiar credeau ca nimic nu se mai poate intampla. Fusese 1-1 pana spre final, iar la inceputul prelungirilor, cu Sumudica trimis deja in tribuna, Astra facea 2-1 cu reusita lui Fatai. Apoi a venit egalarea, iar Concordia a obtinut un punct nesperat in ultimele secunde.

Dupa meci, antrenorul Chiajnei a vorbit despre ce s-a intamplat pe teren: Vagner a luat un cartonas galben pentru ca a iesit de pe teren pe partea opusa celei la care i-a indicat Tudor in momentul schimbarii.

Sumudica a intrat in teren, s-a dus pana la Tudor, ca sa-l intrebe de ce. Dupa care a fost trimis in tribuna :)

"Trebuie sa castigam jocul de azi, am fost peste ei. Am revenit de la 0-1 si 1-2, inseamna tarie si forta, mai ales mentala. Eu m-am dus sa vorbesc cu arbitrul, nu m-am dus sa trag de timp, ca nu statea bine pe tabela, nu?

Eu i-am facut semn sa iasa pe partea celalta lui Vagner: dupa aia mi-a zis Tudor - galben Vagner, rosu Sumudica. Sandule, da' ce am mai facut acum? Vad ca orice fac, sunt in tribuna. Orice face Sumudica, pac, in tribuna! Nu-mi dau seama ce tot fac! Imi doresc sa castige Rapidul in fata Stelei, atat pot sa spun despre meciul din seara asta!", a incheiat Sumudica interventia de la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal în coaliție. Premierul Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu
BRAT
Modifică setările cookies