Sumudica a luat decizia finala: RAMANE la Astra! Jucatorii si antrenorul au semnat pentru a evita depunctarea echipei! 

Sumudica a luat decizia finala: RAMANE la Astra! Jucatorii si antrenorul au semnat pentru a evita depunctarea echipei! 

Marius Sumudica a castigat litigiul cu Astra, dar tot nu si-a primit banii. 

Sumudica a anuntat ca s-a inteles cu sefii sai in privinta datoriilor de aproape 280.000 de euro. Banii vor fi incasati pe 1 decembrie din platile de la UEFA pentru calificarea in Europa League. Si jucatorii au semnat pentru a evita depunctarea echipei.

"Am ajuns la un consesns in momentul de fata pentru ca nu era logic si nici onest sa fie depunctat clubul. Jucatorii si membrii staff-ului au fost de acord cu amanarea platii pana pe 1 decembrie, cand vor veni banii de la UEFA. Eu ramasesem ultimul si cu toate ca aveam o hotarare judecatoreasca, am preferat sa fiu in ton cu echipa si am amanat. Am semnat si eu o hartie sa primesc banii atunci cand vor veni de la UEFA, cum era si normal" a declarat Sumudica la Digi.

"Noi n-am fost preocupati de fotbal in aceasta perioada si asta s-a vazut in rezultatele noastre. Au intervenit mai multe probleme, printre care si suspendarea mea. La un moment dat am avut o discutie si am zis ca e mai bine sa ne oprim si sa incetam colaborarea. Conducerea nu a dorit aceast lucru. Au spus ca exista un acord intre noi. Astazi am ajuns la acest consens si speram ca acesta sa fie un moment 0, iar de acum inainte sa ne ocupam de fotbal. Acum toata lumea a amanat plata si speram sa intram pe 1 decembrie in posesia banilor, sa nu mai fie probleme. De asemenea am primit o garantie ca banii vor ajunge direct la jucatori, fara sa mai treaca prin club" a incheiat Sumudica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Barna, după demiterea lui Voiculescu: ”Premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea USR-PLUS”
BRAT
Modifică setările cookies