Sumudica a CEDAT: "Sunt multe probleme la Astra! Fara bani nu se poate!" Ce spune despre sansele la titlu

Sumudica a CEDAT: "Sunt multe probleme la Astra! Fara bani nu se poate!" Ce spune despre sansele la titlu

Liderul Ligii I are in continuare mari probleme cu banii. 

Astra s-a imprumutat de la Victor Piturca pentru a evita depunctarea, dar suma de 200.000 de euro obtinuta de giurgiuveni nu este suficienta pentru a rezolva toate problemele din club, spune Marius Sumudica. Sunt deja oferte pentru vedetele echipei, care se pregatesc sa plece in pauza de iarna. 

"Eu spun mereu lucrurilor pe nume, spun ce se intampla. Situatia clubului in momentul de fata nu-mi ofera confortul de a ma bate cu sanse reale la castigarea unui trofeu. Nu vreau sa dezvolt, fiindca fac parte din proiect, dar eu antrenez niste eroi. Sunt probleme in cadrul clubului. Am acceptat sa semnam acele acte despre care au vorbit si cei din conducerea clubului si sa amanam primirea banilor pentru binele clubului si al patronului, care se afla unde se afla. Dar fotbal fara bani nu se poate, iar in momentul de fata, la Astra, sunt foarte multe probleme.

Nu vreau sa-mi ascund semiesecurile din ultima perioada in spatele acestor probleme. Este vina mea si a echipei, pentru ca nu am reusit sa ne capacitam dupa meciul cu Steaua, dar sa nu ascundem gunoiul sub pres. Sa fim corecti, sa fim obiectivi, fiindca numai asa vom creste si numai asa vom face ca fotbalul sa triumfe, sa fie un sport adulat de oameni, sa aducem oameni in tribune.

Nu permit nimanui in tara asta sa-si bata joc de munca pe care eu am facut-o in conditiile in care am facut-o. Este munca mea si a jucatorilor si trebuie respectata", a spus Sumudica la Digi. 

Directorul sportiv Costel Lazar spune insa ca toate problemele vor fi rezolvate in scurt timp, desi clubul e nevoit sa-i returneze banii lui Piturca din drepturile TV iar transferul lui Budescu la arabi a intrat in impas. 

"Avem cum sa-i platim si ii vom plati. Avem bani sau putem face rost de ei. Ne putem imprumuta la oricine, care e problema? Nu avem pentru ce sa fim depunctati si subliniez acest lucru. Facem toate eforturile pentru a plati banii jucatorilor", a declarat oficialul liderului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies