Steaua si Alcenat, o poveste fara sfarsit! Haitianul ii cere lui Becali 500.000 de euro, Steaua nu vrea sa ii dea cartea verde

Steaua si Alcenat, o poveste fara sfarsit! Haitianul ii cere lui Becali 500.000 de euro, Steaua nu vrea sa ii dea cartea verde

► Barcelona - Celtic, marti, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV
► Osmanlispor - Steaua e joi, ora 22:00, in direct la ProTV

Jean Sony Alcenat si Steaua continua disputa, dupa ce cele doua parti s-au despartit in aceasta vara. Jucatorul a facut parte din lotul de jucatori pe care Gigi Becali s-a laudat ca i-a dat afara, avand salarii foarte mari. Becali a spus ca economiseste 100.000 de euro pe luna dupa ce a renuntat la Tade, Alcenat, Breeveld si Tahar.

Intre timp, jucatorul a semnat cu Feirense, echipa aflata la mijlocul clasamentului in prima liga din Portugalia, insa nu poate sa evolueze  deoarece Steaua nu vrea sa ii trimita cartea verde. Jucatorul nu vrea sa renunte la banii pe care trebuia sa ii mai primeasca de la Steaua, asa ca ros-albastrii nu ii dau voie sa evolueze pentru noua echipa.

Alcenat avea salariu de 20.000 de euro pe luna la Steaua si inca doi ani de contract, acesta cerand jumatate de milion de euro pentru rezilierea unilaterala a contractului.

De partea cealalta, stelistii invoca faptul ca jucatorul nu a mai primit viza de sedere in Romania, asa ca intelegerea a fost reziliata in mod natural.

Publicatiile din Portugalia, Abola si Record, scriu ca Alcenat a reclamat-o pe Steaua la UEFA si asteapta raspuns din partea forului european.





VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Violențe la DNA, unde a fost chemat Liviu Dragnea. Câțiva tineri au dat cu pumnii
BRAT
Modifică setările cookies