Steaua o are promisa la Botosani! Antrenorul e convins ca echipa sa poate castiga: "Nu stiu daca avem puncte slabe. Sa le spuna Reghe!"

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 17:25

	Steaua o are promisa la Botosani! Antrenorul e convins ca echipa sa poate castiga: "Nu stiu daca avem puncte slabe. Sa le spuna Reghe!"

►Marti - Bate Cupa! 20:30 Dinamo - Sanatatea Cluj, LIVE la Sport.ro si pe Voyo.ro

Steaua a pierdut meciul cu Schalke insa baietii lui Reghe nu au timp sa se relaxeze. Steaua urmeaza sa faca deplsarea pentru meciul cu FC Botosani, o echipa care promite prin vocea antrenorului sau ca va da totul pe teren.

Cristian Popovici este convins ca increderea jucatorilor sai si entuziasmul acestora pot furniza surpriza in meciul de duminica.
"Vrem sa scoatem cat mai mult din meciul cu Steaua. Le-am spus si baietilor ca imi doresc ca dupa aceasta partida sa ramanem tot inaintea Stelei in clasament. Vreau in primul rand ca suporterii nostri, care sunt convins ca vor veni in numar foarte mare, sa plece multumiti de la stadion. Increderea jucatorilor mei si entuziasmul acestora pot furniza surpriza in partida cu Steaua. N-ar fi nicio surpriza sa bata Steaua. Surpriza va fi ca vom bate noi!", a spus Popovici.

Antrenorul botosenenilor a mai precizat ca nu stie punctele slabe ale echipei sale: "Eu nu stiu daca avem puncte slabe. Sa le spuna Reghecampf! Le-am spus baietilor ca daca vor castiga acest meci vor fi respectati de toata lumea. Dar pentru asta trebuie sa lupte pana la ultima picatura de energie. Fara falsa modestie, cred ca am creat la Botosani un grup valoros, selectionat dupa placul meu".

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT