Steaua are clauze ANTI-PARIURI in contracte. Dezvaluirea omului care a plecat de curand din Ghencea: "Nici carti nu aveam voie sa jucam"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Martie 2016, 08:20
Data actualizarii: Miercuri 09 Martie 2016, 08:23

Liverpool - Manchester United se vede la ProTV, joi, ora 22:00

Scandalul de pariuri in care a fost implicat Sumudica le poate face pe cluburile din Liga I sa isi ia masuri contractuale pentru a nu mai avea de pierdut in astfel de situatii. Steaua este deja unul dintre cluburile care si-au luat aceste masuri.

Laurentiu Rosu, secund la Steaua in mandatul lui Galca, terminat in vara lui 2015, a declarat pentru editia tiparita a Gazetei ca avea in contractul din Ghencea o clauza ce il impiedica sa joace la pariuri.

"Am avut clauza in contract ca nua veam voie sa joc la pariuri. La Vaslui nu-mi mai aduc aminte daca era, dar la Steaua aveam clauza in contract. Era un regulament de ordine interioara ce prevedea amenzi daca pariai. La Steaua nu era voie sa se joace nici carti. Nu m-au tentat niciodata si nici nu am jucat. Am vazut ca au mai jucat alti colegi de-ai mei in Spania, dar eu nu am jucat niciodata", a dezvaluit Laurentiu Rosu, fostul secund al lui Galca la Steaua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!