"Stancu face 6 mil euro. Si acum poate juca la Inter! Traore in 2 ani va valora 15 mil"

Steaua si CFR pot fenta criza, daca Stancu ar ajunge la Inter si Lacina Traore la Galata! Mitica de la Liga a pus deja si preturile pe cei doi jucatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Martie 2010, 14:42
Data actualizarii: Luni 08 Martie 2010, 14:54

Un singur roman a reusit sa se impuna si sa reziste pana acum la Inter: Chivu. Mutu, Daminuta si Zicu nu au facut data, iar ultimii doi sunt acum la Dinamo, in timp ce Mutu este suspendat.

"Inter si-a luat teapa ca nu au avut rabdare cu Mutu, acum l-ar vrea. Zicu si Daminuta au fost sperante, nu fotbalisti. ", a spus Dumitru Dragomir.

Bogdan Stancu a fost propus de agentul Becali la Inter. Dragomir e sigur ca Stancu valoreaza acum 6 milioane de euro si ar putea creste pana la 10 milioane.

"Bogdan Stancu acum face 6 milioane de euro. In final face vreo 10. Stancu ar juca si acum la Inter. La cata foamete e acum in Romania, Steaua l-ar da si cu 5 milioane."

Lacina Traore e dorit de Galatasaray, iar atacantul lui CFR spune ca din vara vrea sa ajunga in Turcia. Mitica l-ar mai pastra 2 ani, pentru ca atunci ar ajunge sa valoreze 15 milioane de euro.

"Daca as fi la Cluj, nu i-as da drumul decat de la 10 milioane de euro in sus. In 2 ani va face 15. L-as da cu 8 milioane pe Traore acum.", a spus Dragomir pentru www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!