Mihai Rotaru a SPUS TOT: "Cu Contra e exclus sa negociem!" Ce a raspuns cand a fost intrebat de negocierile cu Reghecampf si Sumudica pentru a prelua banca Universitatii Craiova

Mihai Rotaru a SPUS TOT: "Cu Contra e exclus sa negociem!" Ce a raspuns cand a fost intrebat de negocierile cu Reghecampf si Sumudica pentru a prelua banca Universitatii Craiova

Mihai Rotaru a comentat zvonurile aparute in presa despre negocierile cu Laurentiu Reghecampf. 

15:50 Patronul Craiovei a vorbit despre zvonurile aparute in presa conform carora ar fi luat legatura cu Laurentiu Reghecampf si Marius Sumudica in incercarea de a-i convinge sa preia banca tehnica a oltenilor. 

"Am citit si eu in presa de negocieri cu Sumudica si cu Reghe. Nu exista negocieri. Am o relatie extraordinara cu Reghe si Sumi. Dincolo de respectul prefesional, eu sunt prieten cu ei, dar nu au legatura una cu alta. Deci nu negociem cu nimeni, Papura ramane la echipa pana in vara, vrem sa mergem cu el pana atunci. Cu Contra e exclus sa negociem. Puteti sa ma intrebati de antrenori dar eu dau acelasi raspuns", a declarat Mihai Rotaru pentru Digi Sport. 


Patronul oltenilor il vrea pe Reghecampf inca de la plecarea lui Cristiano Bergodi de la echipa, iar cei doi au negociat o posibila mutare, insa suma mica oferita de Rotaru l-a facut pe fostul antrenor al lui Al-Wasl sa dea inapoi. Conform Gazetei, 15 000 de euro lunar ar fi primit Reghecampf daca semna cu vicecampioana. 

Ramas fara echipa din toamna, Reghecampf ar fi disponibil pentru a o prelua pe Craiova, insa pretentiile sale financiare raman neschimbate, iar pentru asta, Rotaru ar trebui sa mareasca oferta. 

Contestat de suporteri si oameni din fotbal, Papura nu mai este considerat a fi o solutie, dupa ce echipa nu a reusit sa mai castige de 3 etape, iar motivul principal de ingrijorare este si lipsa golurilor. 

Cu toate astea, Papura continua sa se bazeze pe increderea lui Rotaru, datorita relatiei bune dintre cei doi. Acesta a ramas mereu aproape de echipa si a ajutat de fiecare data cand i s-a cerut, acceptand rolul de 'principal' de fiecare data cand a trebuit sa asigure trecerea de la un antrenor la altul. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Posibil focar de infecție cu noua tulpină la o școală din București. DSP extinde ancheta
BRAT

Modifică setările cookies