Real Madrid si-a facut echipa la Bucuresti! Salveaza 80 de talente de la DEZASTRU! Proiectul impresionant al milionarilor in Romania

Autor: Sport.ro
Joi 08 Noiembrie 2012, 17:17

	Real Madrid si-a facut echipa la Bucuresti! Salveaza 80 de talente de la DEZASTRU! Proiectul impresionant al milionarilor in Romania

Real Madrid a venit in Romania sa-i ajute pe copiii cu probleme! 80 de jucatori vor fi inclusi in proiectul supercampionilor din Primera!

Scoala Sociala de fotbal lansata de Fundatia Real Madrid la Bucuresti vizeaza intergrarea sociala prin sport a 80 de copii cu risc de abandon scolar. Pusti cu varste intre 7 si 15 ani vor fi parte a programului lansat in Romania de Real alaturi de Fundatia Dezvoltarea Popoarelor si sustinuta de Primaria Sectorului 3.

Scoala ii va pregati pe copiii din scolile 55 si 67 din Capitala timp de 12 luni.

"Sper sa fie un proiect care sa dureze si sa-i determine pe copii sa vina cu mai multa daruire la scoala", a spus primarul Robert Negoita.

Primaria Sectorului 3 va pune la dispozitia organizatorilor spatiile de desfasurare pentru activitatile sportive, terenurile scolilor 67 si 55, sala acoperita a scolii 195 si a complexului sportiv Elie Radu. In total, Primaria va investi 94.000 de lei in acest proiect.

Prima etapa a proiectului s-a derulat deja. Antrenorul oficial al Fundatiei Real Madrid, Nicola Giampiero, i-a pregatit teoretic timp de doua zile pe tehnicienii care se vor ocupa de pustii romani.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies