Reactia lui Budescu atunci cand a aflat ca Sumudica a pariat online! Antrenorul Astrei risca 2 ani de suspendare

Reactia lui Budescu atunci cand a aflat ca Sumudica a pariat online! Antrenorul Astrei risca 2 ani de suspendare

Budescu a vorbit inainte de plecarea in China.

Budescu se inscrie pe lista jucatorilor care au ales sa plece intr-un campionat indepartat pentru a castiga bani, sacrificand o eventuala convocare la echipa nationala. Cel mai bun jucator din Liga I sezonul trecut, atacantul Astrei va merge la Dalian Yifang, in liga a 2-a din China, riscand prezenta in lotul pentru Euro.

"Ramane un obiectiv si imi doresc sa ajung acolo, oprice jucator isi doreste sa ajunga la un turneul final. Nu cred ca o sa fiu greu de urmarit doua trei luni de zile, m-au vazut la Astra, nu cred ca o sa imi schimb jocul in doua luni de zile.", a declarat Budescu.

Acesta a fost avertizat de Iordanescu sa nu se transfere in China pentru ca ii va fi greu sa il urmareasca si sa il convoace la lot, insa Budescu a accepta oferta chinezilor.

Despre scandalul "pariuri online" in care este implicat Sumudica: "E ceva exagerat sa zicem ca a pariat pe meciuri sau meciuri trucate sau chestii de genul asta. Probabil doar urmarea rezultatele daca a facut acest lucru."

Despre faptul ca va deveni milionar in China: "Am vazut ca ati dat si voi pe la televizor ca o sa castig milioane, contractul este pe 3 ani de zile si banii or sa vina doar daca o sa imi indeplinesc obiectivele. Sper sa promovam."

Acomodarea in China: "In mare m-am obisnuit, probabil ca o sa ma adaptez mai repede dupa ce o sa ajung din nou acolo si o sa stau mai mult."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Cred că situaţia intră într-o perioadă de control din punct de vedere epidemiologic”
BRAT
Modifică setările cookies