Reactia lui Budescu atunci cand a aflat ca Sumudica a pariat online! Antrenorul Astrei risca 2 ani de suspendare
Sambata 13 Februarie 2016, 09:34

Reactia lui Budescu atunci cand a aflat ca Sumudica a pariat online! Antrenorul Astrei risca 2 ani de suspendare

Budescu a vorbit inainte de plecarea in China.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Budescu se inscrie pe lista jucatorilor care au ales sa plece intr-un campionat indepartat pentru a castiga bani, sacrificand o eventuala convocare la echipa nationala. Cel mai bun jucator din Liga I sezonul trecut, atacantul Astrei va merge la Dalian Yifang, in liga a 2-a din China, riscand prezenta in lotul pentru Euro.

"Ramane un obiectiv si imi doresc sa ajung acolo, oprice jucator isi doreste sa ajunga la un turneul final. Nu cred ca o sa fiu greu de urmarit doua trei luni de zile, m-au vazut la Astra, nu cred ca o sa imi schimb jocul in doua luni de zile.", a declarat Budescu.

Acesta a fost avertizat de Iordanescu sa nu se transfere in China pentru ca ii va fi greu sa il urmareasca si sa il convoace la lot, insa Budescu a accepta oferta chinezilor.

Despre scandalul "pariuri online" in care este implicat Sumudica: "E ceva exagerat sa zicem ca a pariat pe meciuri sau meciuri trucate sau chestii de genul asta. Probabil doar urmarea rezultatele daca a facut acest lucru."

Despre faptul ca va deveni milionar in China: "Am vazut ca ati dat si voi pe la televizor ca o sa castig milioane, contractul este pe 3 ani de zile si banii or sa vina doar daca o sa imi indeplinesc obiectivele. Sper sa promovam."

Acomodarea in China: "In mare m-am obisnuit, probabil ca o sa ma adaptez mai repede dupa ce o sa ajung din nou acolo si o sa stau mai mult."4 comentarii
 • 13 2016
  Parizer De aceea nu se vor ridica necredincioşii la judecată, nici păcătoşii în sfatul drepţilor. Că ştie Domnul calea drepţilor, iar calea necredincioşilor va pieri....
 • 13 2016
  Gogu "Călugarul" parizer a greșit rubrica! Cu mintea rătăcită îndrugă "psalimi" preluați de la adventistul Negoiță, omul de suflet al marelui sponsor al lui Dinamo, SRI! Iar comisionul luat de Sumi de lao casă e pariui, era taxă de protecție, sau îl plăteau consultanțaîn materie de blaturi? Oricum pute!...
 • 13 2016
  Chris Daca ma uit ce jucatori au adus alte echipe din China si ce salarii au , Budescu joaca degeaba acolo...gratis!...
 • 13 2016
  parizer Nu nădăjduiţi spre nedreptate şi spre jefuire nu poftiţi; bogăţia de ar curge nu vă lipiţi inima de ea. O dată a grăit Dumnezeu, aceste două lucruri am auzit: că puterea este a lui Dumnezeu şi a Ta, Doamne, este mila; că Tu vei răsplăti fiecăruia după faptele lui.......
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT