RAZBOI IN LIGA I! Reghecampf nu respecta suspendarea. "Cu Pandurii ma duc pe banca, ce poata sa imi faca?"

RAZBOI IN LIGA I! Reghecampf nu respecta suspendarea. "Cu Pandurii ma duc pe banca, ce poata sa imi faca?"

Villarreal - Liverpool, azi la 22:00 la ProTV

Reghecampf a declarat ca nu va respecta faptul ca e suspendat si va sta pe banca la meciul cu Pandurii de duminica, din Liga I. Antrenorul Pandurilor a fost suspendat 2 etape iar apoi a scapat de suspendare dupa ce a facut recurs.

"Eu ma gandesc ca la meciul de duminica sa nu mai tin seama de regulamente. Ma duc sa stau pe banca sa vedem ce se intampla. Nu mi se pare normal ca lui Iordanescu sa i se dea suspendare si apoi in doua zile sa se ridice suspendarea. Eu nu am avut voie sa zic nimic, am dreptul sa merg pe teren la pauza, nu am injurat, nu am facut nimic. L-am intrebat de ce a schimbat cartonasul galben in rosu si m-au suspendat 2 meciuri. Nu am avut voie sa fac nici apel. Sa ma suspende si pe mine marti si joi sa imi ridice suspendarea.", a spus Reghecampf la Digi.

Antrenorul Stelei a comentat si situatia lui Sumudica, cel care a fost suspendat 2 luni pentru ca a jucat la pariuri, insa suspendarea va avea loc sezonul viitor: "Si cu Sumudica la fel, joc acum la pariuri si ma suspenda anul viitor? Nu se poate asa ceva. El a fost gasit vinovat si tot sta pe banca si ia campionatul"

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Doctor de bine”. Cum se vindecă lipsa încrederii în propria persoană, ne explică psihologul Gaspar Gyorgy
BRAT
Modifică setările cookies