RAZBOI CU RADOI! Ce antrenor din Liga I a innebunit cand a auzit ca Radoi va sta pe banca Stelei: "E penibil ce face"

RAZBOI CU RADOI! Ce antrenor din Liga I a innebunit cand a auzit ca Radoi va sta pe banca Stelei: "E penibil ce face"

Radoi a fost numit antrenorul Stelei desi nu are carnet de antrenor.

Marius Sumudica este omul care i-a adus in mare masura titlul Stelei anul trecut. Acesta a invins-o pe ASA in penultima etapa a sezonului trecut si i-a permis Stelei sa urce pe primul loc in clasament.

Antrenorul giurgiuvenilor il ataca dus insa pe noul antrenor al Stelei. Acesta considera ca Radoi este penibil pentru ca a acceptat sa antreneze Steaua desi nu este acreditat de Scoala Nationala de Antrenori. Sumudica isi aduce aminte de un episod intamplat acum doi ani, cand nu a fost lasat sa antreneze a treia echipa in aceeasi stagiuni, desi urma sa se treaca pe foaia de joc in alta postura, nu cea de antrenor.

"Mi-au zis ca vor trimite o comisie sa vada daca eu conduc antrenamentele, daca sunt antrenor sau nu", spune Sumudica. Acesta i-a reprosat lui Radoi ca va fi ca si absent de la antrenamente: "Am citit ca va fi in locul lui Mache. Pai, ce o sa faca? O sa stea cu pompierii la sedinta? Eu nu pot sa imi las secunzii sa tina antrenamentul si eu sa nu fac nimic. L-am vazut in imagini pe Radoi, da impresia ca nu e antrenor, se plimba pe acolo, pe teren, ca si cum ar interveni si el putin dar altii conduc antrenamentul. L-am vazut cum vorbea cu doctorul, se plimba ... e o situatie bizara. E penibil ce face Radoi", spune Sumudica conform Gazetei Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies