Rapid va avea stadion nou, de 5 stele! Ministerul Transporturilor construieste si un bazin nou de polo in Giulesti

Rapid va avea stadion nou, de 5 stele! Ministerul Transporturilor construieste si un bazin nou de polo in Giulesti

Ministerul Transporturilor promite modernizarea intregii baze din Giulesti precum si un nou bazin de polo!

COMUNICAT OFICIAL:


Ministerul Transporturilor sustine modernizarea Clubului Rapid pentru ca sportivii nostri sa se antreneze in cele mai bune conditii.

Bazinul de polo al Clubului Sportiv Rapid Bucuresti, unitate aflata in subordinea Ministerului Transporturilor, va fi reabilitat si consolidat. in cadrul proiectului gestionat de Compania Nationala de Investitii, a fost incheiata licitatia pentru inceperea lucrarilor.

Din actuala constructie va fi pastrata doar schela metalica. Noul bazin va avea o structura moderna, din sticla, o cuva marita conform normelor stabilite de Federatia de Polo, precum si 200 de locuri pentru spectatori. in plus, proiectul mai prevede si o sala de forta si vestiare adecvate. Termenul de finalizare a lucrarilor este anul 2018.

Clubul Sportiv Rapid Bucuresti mai are in desfasurare un proiect, inceput in vara anului 2015, pentru consolidarea si modernizarea Stadionului Giulesti „Valentin Stanescu”. in acest moment, a fost realizat studiul de pre-fezabilitate si au fost obtinute certificatele de urbanism.

Conform planurilor Companiei Nationale de Investitii, Clubul Rapid va avea: un stadion de 18 000 locuri, parcare D+P+3+terasa, parcare D+P, sala polivalenta, bazin de inot, sali de: haltere, lupte, box, karate, precum si camere de cazare pentru sportivi, unitati de alimentatie si spatii comerciale. Astfel, Stadionul Giulesti va putea fi incadrat in categoria a IV-a UEFA, cea mai inalta si care permite organizarea oricarui tip de meci (inclusiv meciuri din Liga Campionilor, Campionate Mondiale, Campionate Europene ori Campionate Mondiale ale Cluburilor).

Citeste si:Rapid
VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies