Primul transfer pentru Champions League? Budescu a anuntat ca sefii chinezi nu mai au rabdare cu ei: "Prima varianta este Astra"

Primul transfer pentru Champions League? Budescu a anuntat ca sefii chinezi nu mai au rabdare cu ei: "Prima varianta este Astra"

Marti la ProTV, 21:45: Bayern Munchen - Atletico Madrid. Miercuri, Real Madrid - Man City

Marius Sumudica si Constantin Budescu au fost in dialog prin telefon la Dolce, acestia felicitandu-se pentru titlul castigat de Astra in acesta campionat, primul din istoria clubului. Sumudica i-a transmis lui Budescu ca il asteapta oricand la Astra, dar ca il sfatuieste sa ramana in Asia, acolo unde castiga mai bine.

Budescu a anuntat ca sefii din China nu au rabdare cu el si nu exclude o revenire la Astra.

Sumudica: Budescu este in continuare capitanul nostru, ii vom pastra medalia si tricoul de campion fiindca s-a sacrificat pentru noi. El conducea grupul la Astra. Sper sa reuseasca acolo unde este si daca nu se va adapta, eu oriunde voi fi va lucra cu mine cat va dori el pana isi puna ghetele in cui.

Budescu: Cel mai mare merit este al lui Sumudica. Nu pot sa ajung la premiere pentru ca fac mult timp si nici nu am liber.

Sumudica: Nici nu se pune problema... cu siguranta are oprite medalia si tricoul de campion.

Budescu: Oamenii de aici nu prea au rabdare si te poti astepta la orice. In Romania Astra este prima varianta dar mai este mult pana acolo, voi ramane aici si voi vedea in perioada urmatoare ce se va intampla.

Sumudica: Eu imi doresc sa ramana acolo, material cel mai bine e sa fie acolo

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile vor prelungi restricțiile din București. Ce excepții sunt de Paște
BRAT
Modifică setările cookies