Primul conflict al lui Radoi de cand a revenit la Steaua. Schimb acid de replici intre cu Sumudica inainte de Steaua - Astra

Primul conflict al lui Radoi de cand a revenit la Steaua. Schimb acid de replici intre cu Sumudica inainte de Steaua - Astra

Steaua joaca la Astra acasa miercuri, de la 21:30.

“Au fost doar discutii pe la club, cu mine n-a vorbit nimeni nimic. Cu Steaua este un meci acasa si vrem sa castigam cu Steaua, pentru ca n-am castigat niciun meci acasa in acest sezon. Steaua e o echipa buna, din ce am vazut la televizor. O sa avem un meci foarte dificil acasa. Toate meciurile sunt grele. Am vazut ca Steaua si-a luat atacant, a venit Tade. Poate ca Tade nu s-a adaptat, speram sa tina si la meciul cu noi perioada lui de acomodare. Mai tot timpul Steaua a luat toti jucatorii de valoare din fotbalul romanesc, dar noi speram sa castigam. Eu sunt bucuros ca Alibec si De Amorim au ramas, sunt jucatori de baza la echipa noastra", a spus Budescu la Digi.

Budescu a ajuns subiect de scandal inainte de meciul dintre cele doua echipe, ce va avea loc in etapa intermediara, miercuri de la 21:30. Acesta a fost aparat de Sumudica, cel care spune ca Radoi este omul care nu l-a vrut pe mijlocas la Steaua. "Sa va spun eu de ce nu a ajuns la Steaua. Am participat la o discutie intre Becali si Buduru si Gigi a zis ca Mirel i-a transmis ca nu-l vrea pe Budescu pentru ca nuf ace si faza defensiva si el are nevoie de jucatori care sa faca ambele faze", a spus antrenorul Astrei.

Acesta a primit o replica neasteptata din partea lui Radoi, care i-a transmis sa nu ii mai puna cuvinte in gura. Este pentru prima data cand Radoi intra in conflict cu un alt oficial de cand s-a intors in fotbalul romanesc. "E usor sa vorbesti, si eu as putea sa spun anumite lucruri. Daca Sumudica incearca sa isi motiveze jucatorul inaintea acestui joc e treaba lui, dar sa nu imi mai puna mie vorbe in gura. Eu va pot confirma un lucru, Budescu e unul dintre cei mai buni jucatori, dar in niciun caz nu poate face obiectul unui transfer de 1,5 milioane de euro", a spus antrenorul Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies