Post surpriza pentru Mutu? Contra il transforma in "Messi" de la Ploiesti: "Sa nu mai alerge in aparare, ca se epuizeaza!"

Post surpriza pentru Mutu? Contra il transforma in "Messi" de la Ploiesti: "Sa nu mai alerge in aparare, ca se epuizeaza!"

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Mai sunt doua zile pana la revenirea lui Mutu dupa 14 ani ani in Liga I! Petrolul joaca duminica seara la Brasov primul meci oficial din 2014, iar toti ochii vor fi asupra lui Mutu. Hagi crede ca Mutu nu va fi conducatorul de joc al prahovenilor, cu un fel de Messi pentru Petrolul, celebrul "fals" numar 9 inventat de Guardiola pe Camp Nou. 

"Mutu e atacant, cel mai fals nouar care poate sa existe. Si e foarte bun in momentul de fata. E mai proaspat... In tinerete era un decar care marca foarte multe goluri, dar la varsta pe care o are este un nouar. Sa nu mai alerge defensiv, sa-si pastreze energia….

Sa alerge Albin pentru el! Sa spunem si mai bine, mai elegant. Poate sa fie un jucator in echipa care sa nu faca nimic, dar restul jucatorilor trebuie sa faca absolut tot. La nivelul Romaniei, Mutu e bine sa stea acolo, in fata, dar si cand pleaca", a declarat Hagi la Dolce. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Violențe la DNA, unde a fost chemat Liviu Dragnea. Câțiva tineri au dat cu pumnii
BRAT
Modifică setările cookies