Superliga

Portarul trecut de Becali pe lista de cumparaturi a fost declarat liber de contract azi! Steaua il poate aduce GRATIS

Steaua are in acest moment doar 2 portari in lot, Nita si Cojocaru.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iulie 2015, 15:16
Data actualizarii: Joi 02 Iulie 2015, 15:25

"Universitatea Cluj se desparte de unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai sai din ultima vreme. Portarul Robert Veselovsky (29 de ani), fost purtator al banderolei de capitan al Universitatii Cluj, a acceptat sa renunte la toti banii pe care-i avea de primit de la Universitatea Cluj, devenind astfel liber de contract. Ii dorim sa-si gaseasca o echipa demna de valoarea sa umana si sportiva, cu stabilitate financiara, si cu obiective indraznete, asa cum i se potriveste unui fotbalist de talia sa.", este mesajul postat de conducerea Universitatii Cluj pe pagina oficiala a site-ului.

Slovacul a evoluat in 53 de partide pentru "studenti" reusind sa contribuie decisiv la calificarea istorica in finala Cupei Romaniei, dupa ce a aparat doua lovituri de la 11 metri in returul semifinalei cu CFR 1907.

Acesta este in atentia Stelei, fiind anuntat de Gigi Becali pe lista de transferuri la finalul campionatului trecut. Acesta a fost la un momentdat la concurenta cu Pecanha pentru un transfer la Steaua insa niciunul dintre cei doi nu au ajuns in Ghencea.

Veselovsky ar putea fi solutia Stelei pentru Champions League, in acet moment existand doar doi portari in lot, Cojocaru si Nita, cei doi nefiind insa solutii pentru Liga, confirm conducerii Stelei dar mai ales a fanilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!