Poli nu e sigura de locul in Liga I. UTA a depus contestatie si vrea sa joace in Liga I: "LPF premiaza contraperformanta"

Poli nu e sigura de locul in Liga I. UTA a depus contestatie si vrea sa joace in Liga I: "LPF premiaza contraperformanta"

Local Kombat: Tsunami la Mamaia! Morosanu se bate cu turcul Aygun. 30 iulie, 20:00, la Sport.ro!

Rapid a fost retrogradata de LPF, iar locul sau va fi luat de Poli Timisoara. Asa au decis cei de la Liga astazi, insa lucrurile par sa ia o intorsatura neasteptata, dupa ce UTA a anuntat ca depune contestatie la decizia Ligii.

Aradenii cer sa joace in Liga I, fiind echipa care a pierdut barajul de promovare cu FC Voluntari:

"Pozitia clubului fata de decizia LPF de astazi, 21 iulie 2016, in care s-a decis echipa care ia locul echipei Rapid Bucuresti in Liga 1 pentru sezonul 2016-2017: Ne mentinem pozitia in continuare ca LPF a premiat contraperformanta in dauna performantei, respectiv o retrogradare cu neindeplinirea baremului de puncte contra unei clasari sportive de loc eligibil pentru Liga 1, castigarea unui baraj de promovare si obtinerea licentei pentru Liga 1 fara puncte de penalizare. Avem datoria fata de publicul aradean, precum si de jucatorii si staff-ul care au atins aceasta performanta, sa ne folosim de toate mijloacele si caile de atac pentru a corecta aceasta decizie eronata a Ligii Profesioniste de Fotbal", scrie intr-un comunicat al clubului UTA.

LPF a decis ca locul Rapidului sa fie luat de o echipa retrogradata in sezonul trecut, care va porni campionatul cu -14 puncte din cauza ca nu si-a indeplinit baremul si din cauza problemelor de licentiere.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a aprobat cadrul legal prin care România poate vinde și dona doze de vaccin anti-Covid
BRAT
Modifică setările cookies