Petrescu a vorbit pentru prima data dupa scandalul de la meciul cu Astra: "Am gresit, dar s-a acumulat presiune! Am cedat!"

Petrescu a vorbit pentru prima data dupa scandalul de la meciul cu Astra: "Am gresit, dar s-a acumulat presiune! Am cedat!"

Dan Petrescu a vorbit pentru prima data dupa scandalul de la Giurgiu.

La meciul cu Astra, Dan Petrescu a fost eliminat de arbitrul Sebastian Coltescu. Antrenorul CFR-ului a plecat apoi de la stadion inainte de finalul partidei.

Petrescu recunoaste ca a gresit, insa spune ca o parte din vina o poarta si arbitrii. Tehnicianul clujenilor afirma ca sunt unii arbitri din Liga 1 care nu stiu sa comunice cu el si atunci se ajunge la momente precum cele de la partida cu Astra.

"S-a acumulat presiune in dreptul meu. N-am avut o zi in care sa ma gandesc la mine pentru ca am avut foarte multe meciuri. La ultimul meci am cedat si am avut reactia pe care am avut-o. Imi pare bine ca pot sa vorbesc si eu acum, ca tot timpul vorbeste altcineva despre mine. Eu pe unde am fost ca antrenor, mai ales in competitiile europene, niciun arbitru nu mi-a dat niciun cartonas galben si nu m-a trimis nimeni in tribuna. Au stiut sa comunice cu mine. Si in Romania sunt arbitri care vorbesc cum trebuie cu mine. As vrea sa intelegeti ca am gresit cand am facut ce am facut la acest ultim meci pe fondul oboselii. Am jucat 17 meciuri in 54 de zile. Dar daca arbitrii ar sti sa vorbeasca n-as mai lua cartonas roșu. Eu vreau sa fiu respectat de arbitri pentru ca si eu respect pe toata lumea. In secunda 30 am avut fault clar la Traore pe 16 metri, la golul lor a fost fault clar la Costache. Nu a dat nimic acolo si apoi da penalty. Dar eu nu vreau sa vorbesc despre arbitrajul lui Coltescu", a declarat Dan Petrescu pentru DigiSport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT