"Pe Boldrin l-am adus pe 2000 de euro la Chiajna si acum domina campionatul" Sumudica ii ameninta pe stelisti si are un mesaj pentru Becali

Osmanlispor - Steaua e joi, ora 22:00, in direct la ProTV! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2016, 23:02
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2016, 23:43

Astra a fost invinsa prin golul lui Boldrin, jucatorul adus de Sumudica la Chiajna si apoi la Astra. Acesta a fost transferat impreuna cu De Amorim luna trecuta de la Astra la Steaua.

Sumudica a fost extrem de nervos dupa meci:

"Am facut un joc bun, mi-a placut atitudinea jucatorilor mei. Am jucat bine in fata viitoarei campioane, vad ca se face lobby ca sa iasa Steaua campioana. Ma bucur ca am fost pe banca, viata-i lunga, ne mai intalnim. Cum au procedat ei asa o sa facem si noi.

Daca vi se pare normala delegarea de azi. Nu spun ca a avantajat Steaua sau ca a viciat rezultatul, dar nu a facut fata meciului. Fundasii mei au luat galben pe faulturi care nu se dau galbene nici in Afghanistan.

Jucatorii mei... de exemplu Boldrin, pe care l-am adus pe 2000 de euro la Chiajna, unde il facusera jucator de plaja. El si Amorim fac numai faulturi de galben si nu primesc. La Morais, interventie clara la minge, se da al doilea galben. Saracu nu stia cui sa ii dea galben, i-a dat lui Nicoara. Cred ca l-a intrebat pe Meme pana la urma si i-a zis cine e.

Imi era frica ca ma ia Gigi ca am bagat autobaza, ca ma apar cu toata echipa, am jucat ofensiv. Echipa asta v-a facut campioni acum doi ani, ar trebui sa ne aprindeti lumanri in fiecare zi. Degeaba faci domnule Becali matanii si cruci cu alea in mana, ca e un Dumnezeu sus acolo", a spus Sumudica dupa meci.

Modifică setările cookies