Gigi a castigat: arbitri din Italia la Steaua - Dinamo!

Autor: Sport.ro
Marti 25 August 2009, 13:40
Gigi a castigat: arbitri din Italia la Steaua - Dinamo!

Vasile Avram, presedintele CCA a declarat intr-o conferinta de presa ca va anunta imediat FRF in cazul in care i se va impune delegarea unor anumiti arbitri.

"Am facut solicitari catre comisii din trei tari, Italia, Spania si Ucraina si am fost acceptati de catre doua. Am vorbit direct cu presedintele comisiei de arbitri din Italia, domnul Collina si speram ca arbitrii la Steaua - Dinamo sa fie din Italia", a spus Avram.

Oficialul CCA sustine ca derbiul putea fi condus fara probleme si de fiul sau, centralul Marius Avram. "Daca era dupa mine, partida Steaua - Dinamo putea fi arbitrata de Marius Avram. Nu am niciun dubiu ca el ar fi putut sa conduca un astfel de meci. Chiar si domnul Huzu, inainte sa-si dea demisia de la Comisie, preconiza sa-l delege pe Marius la acest meci", a spus Vasile Avram.

 

Avram a tinut sa precizeze ca prietenia sa cu Argaseala nu va influenta in niciun fel prestatia arbitrilor in Ghencea.

"Am colaborat cu domnul Argaseala, asa cum am facut-o cu si cu altii, doar am fost timp de 20 de ani arbitru. Asta nu inseamna ca acesta se va implica in vreun fel in munca mea. Nu cred ca dumnealui va indrazni sa se implice in vreun fel in activitatea mea. Vrem sa schimbam mentalitatea conducatorilor din fotbalul romanesc, astfel de suspiciuni nu isi au rostul".

"Domnul Becali, ca de altfel si ceilalti conducatori trebuie sa inteleaga ca fiecare are propria activitate. Nu are cum sa imi spuna mie sa plec, el poate sa faca acest lucru cu domnul Argaseala, pentru ca el e angajatul sau, eu nu."

"Eu nu sunt Gigi Becali, nu pot sa fac pac-pac si sa aduc arbitri straini. Trebuie sa le trimitem bilete, sa le asiguram conditii de UEFA: transport, cazare, masa si barem. Si acest barem este variabil, in functie de locul in clasamentul UEFA. Cand au auzit cat de mari sunt costurile, cluburile au dat inapoi, au zis asa: 'nu ne puteti aduce doar centralul si asistentii sa fie romani?"

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies