'Nu m-a intrebat nimeni NIMIC despre Gebhart!' Reactia OFICIALA a lui Nurnberg dupa ce Becali a spus ca e 95% al Stelei

'Nu m-a intrebat nimeni NIMIC despre Gebhart!' Reactia OFICIALA a lui Nurnberg dupa ce Becali a spus ca e 95% al Stelei

Timo Gebhart ar putea fi urmatoarea lovitura de imagine a Stelei in campania de transferuri.

Neamtul de 26 de ani, chinuit de accidentari si de probleme in afara terenului, vrea sa vina la Steaua pentru a-si relansa cariera. Gebhart nu cere bani pentru jumatatea de an pe care vrea s-o petreaca in Romania. Daca va confirma, Becali are pregatit un contract pe doi ani cu clauze clare.

Dat la transferuri confirmate de Becali, Gebhart trebuie sa-si rezolve problemele cu actualul sau club, Nurnberg. Directorul sportiv Andreas Bornemann spune ca nimeni nu i-a cerut nici macar o informatie despre situatia lui Gebhart, aflat inca sub contract cu Nurnberg.

"Puteti sa ma credeti, nimeni nu ne-a contactat. E inca sub contract, dar pana acum nimeni nu ne-a cerut detalii despre el, nici agentii lui, nici vreun alt club", a explicat Bornemann pentru NordBayern.de.

Site-ul citat sustine insa ca despartirea s-ar putea produce in urmatoarele saptamani, existand disponibilitate din partea lui Nurnberg pentru ca lucrurile sa se rezolve in situatia complicata a lui Gebhart.

Timo Gebhart a jucat numai 33 de meciuri din 2012 pana astazi pentru Nurnberg. Inainte, a mai trecut pe la VFB Stuttgart si TSV Munchen 1860. Timo e campion european cu nationala U19 a Germaniei si are aparitii la toate nivelele de varsta de la U16 pana la U21.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul pe 2021 a fost votat în comisiile de buget-finanţe, după 3 zile de dezbateri
BRAT

Modifică setările cookies