Liga 1

NOUA LOVITURA a lui Talpan pentru FCSB: "A jucat Steaua in weekend cu Dinamo? Nu!". ATAC DIRECT la o legenda dinamovista: "Sa se preocupe de Dinamo"

Talpan spune ca unicul derby este Steaua - Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Februarie 2020, 16:06
Data actualizarii: Vineri 21 Februarie 2020, 16:49

Juristul lui CSA Steaua acuza LPF si FRF ca informeaza gresit publicul cu privire la "Eternul Derby". Talpan spune ca Steaua nu a jucat in derby, iar ca varianta corecta pentru promovarea meciului ar fi fost Dinamo vs FC FCSB.

In plus, Talpan l-a atacat dur pe Ioan Andone care a declarat ca FCSB este adevarata Steaua.

"Nu inteleg preocuparea vadita a unui dinamovist pentru Steaua. Ioan Andone ar trebui sa se preocupe de Dinamo, al carui club  sufera in aceste zile. Oricum, parerea lui e irelevanta, la fel si declaratiile. 

Ce este important e faptul ca LPF si FRF incalca hotararile judecatoresti si promoveaza meciuri precum Dinamo - FC Fcsb ca fiind <<Eternul Derby>>. 

Nu, <<Eternul Derby>> e meciul Steaua - Dinamo. A jucat Steaua weekendul trecut? Nu. Atunci, de ce informeaza gresit  LPF? De ce ii dezinformeaza pe suporteri? Nu inteleg cum accepta presa din Romania sa publice informatii false si denaturate? 

Intrebari la care sigur nu voi primi raspuns. In această tara exista persoane care fac alergie cand vine vorba de respectarea legii. Nu Ioan Andone face legea in Romania! Ioan Andone trebuie sa respecte legea si dupa declaratiile acestuia vad ca nu prea o face, din contra este impotriva ei si a infaptuirii ei! 

Il informez ca instantele romane au decis pe aceasta tema si nu mai ma obosesc sa ii reiterez solutii de notorietate, din instanta!  Poate ar trebui sa inceapa sa  studieze  constitutia Romaniei", a spus Talpan pentru sport.ro.

Modifică setările cookies