Liga 1

"Nici nu avem ce jucatori sa cumparam de la Steaua" Astra isi schimba politica dupa scandalul Radoi - Dica - Sumudica

Relatiile dintre Steaua si Astra sunt extrem de incordate.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 13:24
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 13:42

Scandalul dintre Dica si Sumudica a luat amploare. In "ecuatie" a intrat si Radoi, care l-a acuzat ieri pe antrenorul Astrei ca este un "mascarici". Acesta din urma a refuzat sa raspunda, preferand sa nu mai intre in aceste clinchuri.

Conflictul a fost acuzat si de directorul sportiv al Astrei, Costel Lazar, care a declarat ca Sumudica a fost certat mereu de conducere atunci cand a gresit insa de aceasta data are dreptate.

Acesta a tinut sa mentioneze ca Astra nu are ce jucatori sa cumpere de la Steaua, deoarece are un lot mai bun. Daca in vara Steaua a incercat sa ii transfere pe Lung Jr, Budescu, Alibec si De Amorim de la Astra, acest lucru este foarte improbabil sa se mai intample.

"Am vazut comentarii ca noi nu ne dorim jucatori de la Steaua, pai nici nu avem ce sa ne dorim de la ei, avem jucatori mai valorosi decat Steaua la aceasta ora. Am avut jucatori foarte valorosi in tara asta care s-au respectat intre ei, din pacate incepem sa ne jignim intre noi. Noi am avut discutii cu Marius Sumudica si nu l-am menajat atunci cand a gresit, datoria mea e sa ii iau partea lui Marius Sumudica pentru ca nu are nicio vina pentru ce se intampla.

Mirel Radoi nu ar trebui sa fie director sportiv la Steaua. Ca sa ocupi o functie de director sau de manager intr-o institutie trebuie sa ai studii superioare, iar el nu are nici BAC-ul luat. Ma mir ca nu s-a sesizat nimeni pana acum sa il intrebe cum e director fara studii superioare", a spus Costel Lazar, director sportiv la Astra.

Ultimele transferuri intre cele doua cluburi au fost facute in 2010-2011, cand Steaua i-a dat la Astra pe Cosmin Matei, Liviu Bajenaru si Cezar Lungu.

Modifică setările cookies