Iancu: "Ne-am odihnit cu Dinamo cum s-a odihnit Steaua cu Bayern sau Buzau!"

Autor: Sport.ro
Marti 18 Noiembrie 2008, 17:04
Iancu: "Ne-am odihnit cu Dinamo cum s-a odihnit Steaua cu Bayern sau Buzau!"
Marian Iancu a atacat atitudinea stelistilor care acuzau Timisoara ca nu a fortat in meciul cu Dinamo, in vreme ce in partida cu Steaua au dat totul. VEZI TOT INTERVIUL CU IANCU:

"N-ar trebui sa-i raspund eu lui Radoi, eu ii dau replica doar lui Becali. Ne-am odihnit cu Dinamo, asa cum s-au odihnit ei cu Buzaul, asa cum s-au menajat cu Bayern Munchen. Oricine gandeste ca ne-am dat la o parte cu Dinamo e nebun cu certitudine, sa se duca sa-si faca un control, pentru ca are probleme grave. Nici tata daca ar avea echipa in Liga 1, nu as aranja meciul cu el", a spus Iancu la Telesport

Iancu s-a laudat pentru ce a reusit sa faca la Timisoara:"E greu ca Steaua, Dinamo sau Rapid sa ofere conditii mai bune ca la Timisoara. Obiectivul clubului nostru a fost să obtinem sase puncte din noua.

Cel care conduce echipa este Dusan Uhrin, el are acest obiectiv. Pana acum a obtinut un egal, au mai ramas doua meciuri in care trebuie sa ia sase puncte. Acesta este obiectivul lui si noi facem tot ce putem ca sa-l ajutam. Daca se obtine un egal si o victorie in ultimele doua meciuri si jucatorii vor fi multumiti, atunci si eu s-ar putea sa fiu multumit. Dar nu cred ca ei vor fi multumiti", a spus Iancu.


"Teoretic s-ar putea lua titlul si fara aranjamente. Cand o dai in ate, nu o mai poate scoate nimeni. Daca joci ofensiv, nu ai ce sa-i mai faci, chiar si fara meciuri aranjate. Cat voi fi eu la Timisoara, nu ne vom baga in jocuri de culise.

Sper sa ii putem face fata Unirii din punct de vedere fizic, e o echipa exceptionala din punctul asta de vedere. Echipa din Urziceni reprezinta definitia jocului colectiv, fara nicio individualitate, reusesc meciuri fantastice. Din cate stiu pana in acest moment, Dan Alexa nu va juca in meciul din weekend", spune Iancu.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT