Primele masuri dupa bataia de la Tg. Mures! Ce pateste N'Doye si ce reactie a avut la 30 de minute dupa ce l-a lovit pe Zicu

Primele masuri dupa bataia de la Tg. Mures! Ce pateste N'Doye si ce reactie a avut la 30 de minute dupa ce l-a lovit pe Zicu

N'Doye, Gabi Muresan, Marius Constantin si Zicu s-au batut in cantonamentul lui ASA. 'Totul s-a terminat in jumatate de ora', anunta presedintele lui ASA, Narcis Raducan.

N'Doye a ramas fara banderola de capitan dupa incident. El a fost cel de la care a plecat totul. Senegalezul l-a lovit cu pumnul in fata pe zicu, nemultumit ca atacantul nu i-a pasat asa cum si-ar fi dorit. Muresan si Marius Constantin au intervenit, dar conflictul nu a fost aplanat decat dupa ce antrenorul Ciobotariu a aparut pe gazon.

Presedintele lui ASA, Narcis Raducan, confirma incidentul si spune ca N'Doye a pierdut banderola dupa iesirea pe care a avut-o la adresa lui Zicu. Africanul si-a cerut scuze la jumatate de ora dupa bataie.

"S-a intamplat, exista un regulament de ordine interioara si toti vor plati pentru asta. E istorie, totul a intrat in normal imediat, chiar pe gazon. Dupa o perioada de cantonament, apar astfel de probleme. N'Doye nu mai e capitanul echipei in urma acestui incident, nu are parte de un tratament preferential", a spus Raducan la Sport.ro.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE: Prinţul Philip al Marii Britanii este înmormântat. Doar 30 de persoane participă la slujbă
BRAT
Modifică setările cookies