Moldovan: "Nu ma interseaza locul din clasament al Craiovei, vreau sa castig!"

Autor: Sport.ro
Joi 27 Noiembrie 2008, 14:32
Moldovan: "Nu ma interseaza locul din clasament al Craiovei, vreau sa castig!"

Viorel Moldovan anunta ca vrea cu orice pret victoria in meciul cu Universitatea Craiova din ultima etapa a turului Ligii I si spune ca nu il intereseaza cati fotbalisti au oltenii la echipa nationala.

"Formatia olteana are jucatori de caracter, care bat la portile nationalei insa este o echipa pe care trebuie sa o batem la Vaslui. Ne pregatim sa obtinem trei puncte care sa ne aduca linistea in aceasta vacanta. Nu ne intereseaza locul din clasament al Craiovei pentru ca nu acesta joaca pe teren. Si noi suntem pe drumul cel bun si vom incerca sa profitam de faptul ca Universitatea joaca in deplasare. Trebuie sa nu dam nicio sansa adversarului si nu ma gandesc decat sa castigam si acest lucru sa il induc si jucatorilor mei", a spus Viorel Moldovan. 

Antrenorul a mentionat ca apreciaza jocul prestat de formatia Universitatea Craiova. "Intalnim o echipa foarte buna care mie personal imi place foarte mult. La Craiova este o stare de spirit aparte cu o filozofie interesanta. Suntem o echipa tanara care creste de la an la an si acest lucru se vede in rezultatele obtinute. Craiova are un fotbal frumos, cu mult entuziasm in joc, cu jucatori tineri. Se cunosc foarte bine, acest lucru se vede in joc", a mai spus Moldovan.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT