Steaua alex chipciu Marius Sumudica Liga 1

Mesajul DE DRAGOSTE transmis de jucatorii Stelei pentru Sumudica inaintea meciului care poate DECIDE CAMPIOANA in Liga I

Dupa victoria cu Petrolul, ASA mai are un meci greu in acest final de sezon. Sumudica poate decide titlul in Romania. Steaua spera ca el sa o blocheze pe ASA.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Mai 2015, 18:00
Data actualizarii: Duminica 17 Mai 2015, 18:01

Inainte de meci, stelistii au avut o declaratie speciala pentru Sumudica: "Astra are un antrenor foarte bun cu care am lucrat la Brasov si mi-a ramas in suflet, Sumudica. Stiu ca ii motiveaza extraordinar si vor da totul ca sa castige", spune Chipciu.

Stelistii inca au sperante pentru acest final de sezon: "Sunt suparat, dar nu cred ca are cineva o vina. Nu am fost suparat pe Petrolul sau pe cei de la ASA. Noi vrem sa castigam totul pana la final si daca vom lua titlul va fi foarte bine pentru noi. Am vazut si eu ocaziile care l-au incriminat pe Astafei. Sunt jucator si eu si sunt zile mai proaste, mai bune. Chiar daca a ratat intentionat, e problema lui, a lor. Nu trebuie sa ne punem baza in nimeni. Am ajuns la mana altora din pacate. Nu trebuie sa condamnam pe nimeni, eu cred ca cei de la Petrolul au jucat pe teren."

"Ultimele doua meciuri vor fi destul de grele, asa cum au fost toate in acest retur de campionat. Vom avea meci greu si cu Botosani si la Iasi. La Iasi s-a format o echipa foarte buna. Sper sa castigam ambele meciuri si cred ca la Astra nu va castiga ASA. Astra merita sa se bata la campionat, are o echipa foarte buna. Astra are un antrenor foarte bun cu care am lucrat la Brasov si mi-a ramas in suflet, Sumudica. Stiu ca ii motiveaza extraordinar si vor da totul ca sa castige"

"Era mai bine sa se incurce ASA, dar noi nu am exagerat cu distractia pentru ca vine finala Cupei Ligii si trebuia sa ne odihnim.", a declarat Alex Chipciu.

Chipciu, despre scandalul "Adi Popa - Duckadam"

"Nu cred ca au fost certati Adi Popa si Duckadam. Nu suna bine sa zicem ca Adi Popa s-a certat cu Duckadam, pentru ca nu asta a fost intentia lui."

"Domnul Duckadam ne mai cearta la TV, dar e opinia dansului, e o fosta mare glorie. Trebuie sa acceptam aceste lucruri. Nu cred ca a fost o cearta"

"Si eu as fi dezamagit daca apare ceva vreodata de nunta mea sau de familia mea. Cu siguranta as raspunde oricui cand vine vorba de asta"

Modifică setările cookies