Marius Șumudică i-a transmis un mesaj clar lui Neil Lennon: ”Nu au nicio șansă să se bată la titlu!”

Marius Sumudica Neil Lennon Rapid Superliga Marius Șumudică
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 23:52
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 23:52

Rapid a învins-o cu scorul de 2-0 pe FCSB în ultima etapă din play-off-ul Superligii României.

Marius Șumudică, mesaj pentru Neil Lennon

Marius Șumudică a avut un mesaj pentru Neil Lennon înainte ca tehnicianul nord-irlandez să fie numit pe banca Rapidului. Antrenorul care a negociat în această primăvară cu Dan Șucu susține că îi dorește lui Lennon să aibă rezultate pe banca giuleștenilor.

Totuși, Șumudică spune că acest lucru este foarte dificil dacă Rapid nu va face cel puțin 6-7 transferuri importante, având în vedere că gruparea alb-vișinie suferă la construcție.

Îi doresc baftă lui Neil Lennon, să dea Dumnezeu să aibă rezultate și sper să fie cea mai bună opțiune. Rapid a fost modest, amândouă au fost. Un joc de play-out. FCSB, o echipă venită cu garnitura a doua. Rapid, aceleași probleme pe construcție, nu pot dezvolta un atac pozițional, periculoasă pe contraatac, pentru că are jucători cu calitate în față.

Dacă vor să construiască din spate, nu au mijlocașii care să facă acest lucru. Rapidul are de lucrat. Sper ca acest antrenor să aibă rezultate, să facă transferurile necesare cât mai repede și să transforme această echipa într-una de posesie, care acasă să pună presiune pe adversar. Eu zic că Rapid are nevoie de șase-șapte jucători, dintre care cinci titulari. Altfel nu au nicio șansă să se bată la titlu sezonul următor”, a spus Marius Șumudică la Prima Sport.

Clasamentul final din play-off-ul Superligii României

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!