CSU Craiova Astra Giurgiu Marius Sumudica Superliga

"M-am intalnit cu Rotaru de la CSU Craiova, am vorbit prieteneste!" Anuntul lui Sumudica despre plecarea de la Astra si situatia financiara a clubului

VOLUNTARI 0-2 ASTRA | Astra lui Sumudica s-a calificat in sferturile Cupei Ligii. La finalul meciului, Sumudica a vorbit despre zvonurile care il dau la Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Septembrie 2015, 18:44
Data actualizarii: Joi 10 Septembrie 2015, 18:46

Sumudica spune ca Astra are probleme cu banii. Jucatorii nu si-au primit restantele pana acum. Craiova il vrea pe banca, dupa ce Cartu a plecat, iar Sumudica sustine ca a vorbit cu Rotaru de la Craiova, cu care este prieten.

"Le-am dat sansa celor care nu au ritm sa joace. Cred ca am facut un joc placut si pentru public. Nu s-au achitat restantele. Se fac eforturi sa se plateasca. E si normal, sunt jucatori care au avut un parcurs extraordinar. Cred ca marea problema este arestarea patronului nostru. Daca era liber... E o situatie delicata nu numai in fotbal. Speram sa dispara aceste probleme la Astra. Acesti jucatori merita mult mai mult respect. Nu este usor, noi nu suntem ajutati de primarii, Consilii Locale, avem un singur om care baga bani."

"Sunt multumit ca exista aprecieri la adresa mea. Eu sunt prieten cu domnul Rotaru, am avut mai multe discutii prietenesti. Ne-am intalnit duminica, am discutat, dar nu sa vin acolo. Contractul meu e greu de desfacut. Daca plec, trebuie sa platesc o suma mare. Daca ma dau afara, trebuie sa primesc o suma de bani. E greu sa ajungem la un consens. Dar nu se pune problema sa plec. Astra va ajunge in playoff si se va bate. Daca jocurile vor fi pe teren si nu vor exista prieteni si aliante, Astra se va bate", a spus Sumudica la DigiSport.

Modifică setările cookies