Liga 1

"Lasati-ma cu Sumudica, Astra, bastra... ma doare capul cu subiectul asta!" Tamas iese la atac. "Depinde doar de noi anul asta"

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 09:19
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 10:16

Steaua e aproape de a intra in silenzio stampa dupa declaratiile lui Sumudica din ultima perioada. Acesta continua sa atace rivala din campionatul trecut, iar stelistii vor sa renunte la aceasta rivalitate ce nu i-a adus deloc beneficii anul trecut. 

Sumudica a declarat ca nici nu mai stie cum se numeste Steaua, care isi schimba numele in fiecare zi. Tamas a incercat sa evite subiectul dar a declarat ironic: "Lasati-ma cu Astra, bastra, ma doare capul cu subiectul asta". Fundasul stelist a comentat sansele echipei de a ajunge in grupele Ligii, considerand ca totul tine de evolutia echipei, la fel cum depind si trofeele din campionatul intern, noile transferuri ale Stelei dar si evolutia nationalei la Euro.

Se califica Steaua in grupele Ligii?
"Sa vedem cu cine picam si o sa vedem, nu cred ca o sa fie greu. Daca vrem sa demonstram ca suntem fotbalisti buni si meritam sa fim la aceasta echipa cred ca ne vom descurca bine."

Cum sunt noile achizitii?
"S-au integrat bine, sunt putin in urma, cred ca mister mai are de treaba cu ei. Ma bucur pentru ei ca au venit la echipa, sunt jucatori buni, merita sa fie aici. Sunt foarte concentrati, sper sa ne ajute sa ne calificam in Champions League."

A fost greu in cantonament?
"A fost o perioada putin de armata, un nou preparator... dar in cantonamente suferim, din asta traim tot anul. Mai avem de munca, apoi vedem unde suntem."

Despre declaratiile lui Sumudica: "Lasati-ma cu Marius Sumudica, cu Astra si cu Bastra si cu toate astea."

Despre nationala: "Nu vorbesc de nationala, toti isi dau cu parerea si dau in cap celor care au fost acolo. Nu pot sa zic nimic rau de vreun jucator sau antrenor de la nationala."

Modifică setările cookies