Liga 1

"Kharja e bun, dar ascensiunea Stelei nu se datoreaza doar lui" Cele 2 MOTIVE pentru care Steaua a ajuns pe 2 in clasament

Steaua a terminat pe locul 2 turul de campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Octombrie 2015, 12:09
Data actualizarii: Luni 05 Octombrie 2015, 12:25

Steaua are 3 victorii in cele 3 meciuri in care Kharja a fost introdus in teren. Marocanul a debutat la Steaua la doar cateva zile dupa ce a fost legitimat, in meciul cu Concordia Chiajna, Steaua conducand cu 3-0 la pauza pentru prima data dupa un an de zile.

Kharja s-a accidentat si nu a fost folosit apoi la Cluj, in Cupa, revenind titular in meciul cu Voluntari, unde a dat o noua pasa de gol pentru Chipciu. Parteneriatul dintre cei doi s-a materializat si la Iasi, acolo unde Kharja i-a pasat lui Chipciu la primul gol al Stelei.

"Kharja e un jucator de calitate, dar ascensiunea Stelei nu e doar datorita lui, el este un element de valoare. Steaua a schimbat sistemul, anumiti jucator au inceput sa se acomodeze, toate aceste lucruri au dus la o serie de rezultate mai bune ale echipei. Deocamdata lupta e stransa la varf", a spus Narcis Raducan la Sport.ro

Steaua a schimbat sistemul in ultimele meciuri, jucand 4-3-3 dupa 4 ani in care a evoluat in sistemul 4-2-3-1, eficienta ofensiva fiind mult mai mare de cand Radoi joaca cu 3 varfuri in teren.

Modifică setările cookies