Jucatorul cu oferta "pe viata" de la Steaua s-a razgandit! Enache vrea sa ramana la Astra: "Nu mai discut cu nimeni"

Jucatorul cu oferta "pe viata" de la Steaua s-a razgandit! Enache vrea sa ramana la Astra: "Nu mai discut cu nimeni"

Enache vrea sa ramana la Astra si sa prinda Euro.

"Nu stiu daca mai ajung la Steaua. Nu vreau sa mai vorbesc despre transfer. Echipa, presedintele sau cine se ocupa trebuie sa trateze si sa vorbeasca. Eu nu mai discut cu nimeni. Il las pe cei din conducere sa negocieze. Eu luni am antrenament si o sa discut cu domnul Sumudica, sa vedem ce se intampla. Nu ma tem de nimic, pentru ca stiu cum ma pregatesc. Sper sa joc la fel de bine si de acum inainte", a declarat Enache.

Acesta pune punct astfel telenovelei in care a fost implicat in aceasta iarna alaturi de Budescu. Enache a fost ofertat la pachet cu atacantul Astrei, insa cei doi nu au ajuns la Steaua. Budescu a mers in China, in liga a 2-a, iar Enache a ramas la Astra, dupa ce patronul Niculae un a dat niciun raspuns ofertei de 300.000 de euro pentru jucator.

Gigi Becali a declarat ca Enache e asteptat la Steaua toata cariera lui, "pentru caracterul frumos pe care l-a demonstrat", dupa cum spune patronul Stelei, insa acesta va ramane la Astra in acest campionat, putand fi o tinta pentru Steaua in vara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Sentința nu e definitivă
BRAT
Modifică setările cookies