Jaber: "Craiova e mai tare decat Rapid!"

Autor: Sport.ro
Marti 04 Noiembrie 2008, 15:00
Atacantul Gloriei Buzau, Salih Jaber recunoaste ca regreta despartirea de Craiova, dar vrea sa se razbune in confruntarea directa de vineri de pe teren propriu.

"Ne asteaptam un meci foarte important si poate cel mai greu pentru noi de la inceput. Va fi o partida mult mai grea decat cu Rapid, pentru ca Universitatea joaca mai bine ca Rapid. Doresc din tot sufletul sa castigam vineri cu Universitatea pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare. Iar dupa meciul cu noi, Craiova sa castige tot pana la finalul campionatului, sa se claseze in primele patru locuri si sa mearga in UEFA. Craiova este o echipa puternica de cand a venit Napoli ca antrenor, joaca spectaculos indiferent de adversarul pe care il intalneste. Daca va fi sa dau gol in poarta lui Bornescu, va fi o bucurie mai retinuta." spune irakianul Jaber pentru mediafax.

"Voi merge la galerie daca ma va chema, pentru ca eu i-am iubit, deoarece sunt cei mai tari din tara", spune cu melanconie atacantul Gloriei Buzau.

Daca ar fi sa se transfere, tot la Craiova ar merge: . "Am petrecut un an foarte frumos la Craiova, au fost cele mai frumoase clipe din viaţa mea de fotbalist. Sincer doresc sa mai pot evolua pentru Craiova. As veni pe jos, cu ochii inchisi. Ma intreba cineva aici la Buzau ca daca ar fi sa aleg intre Craiova si Steaua ce as alege. Iar eu am raspuns ca Steaua ar fi ultima varianta din Romania. Universitatea este cea mai adevarata echipa din tara" este declaratia de dragoste a fostului craiovean in sezoanele 2005-2007, irakianul Jaber.

Gruparea criminală condusă de românul „Rechinul” ar fi furat peste 1,2 miliarde de dolari în Mexic
BRAT