INCREDIBIL: Cum a fost Pancu "tepuit" de Copos cu 75.000 de euro! 

Autor: Sport.ro
Marti 15 Decembrie 2009, 09:16
INCREDIBIL: Cum a fost Pancu "tepuit" de Copos cu 75.000 de euro! 

"Pancu-gol", idolul tribunelor din Giulesti, a dezvaluit cum a fost pacalit de Copos pe vremea cand juca la Rapid

Daniel Pancu, unul dintre cei mai iubiti jucatori din Giulesti din toate timpurile, a dezvaluit motivul pentru care nu va reveni niciodata la Rapid, chiar daca in prezent este liber de contract.

"M-am decis sa spun adevarul. Copos m-a "ars" ultima data cand am evoluat in Giulesti cu 75.000 de euro! Mi-a trecut salariul pe o firma care, ulterior, a falimentat! Incredibil! Suporterii trebuie sa afle adevarul pentru ca ei sunt singurii care au dorit de fiecare data sa revin. Ii iubesc si vor ramane pentru totdeauna in inima mea si vreau ca toti sa stie ce mi-a facut Copos", a spus Pancone pentru Cancan.

Atacantul a mai declarat ca la Rapid a avut cele mai mici contracte din cariera sa de fotbalist: "Lumea sa stie ca eu am jucat la Rapid numai si numai cu sufletul. Am facut acest lucru doar pentru fani. Le transmit ca nu-i voi trada niciodata si ca singura echipa din Romania pentru care voi mai evolua va fi Poli Iasi. La Rapid, am avut cele mai mici contracte din cariera mea de jucator. Nu am avut niciodata sute de mii de euro cum s-a vehiculat! Niciodata! Cei mai putini bani din cariera mea de la Copos i-am primit", a mai spus Pancu.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT