"Incident? Ce incident?" Sumudica se face ca "ploua", arbitrul l-a "ars" in raport. Ce a facut antrenorul Astrei dupa 1-3 cu ASA

"Incident? Ce incident?" Sumudica se face ca "ploua", arbitrul l-a "ars" in raport. Ce a facut antrenorul Astrei dupa 1-3 cu ASA

Sursa foto: Digi

Sumudica a avut mai multe iesiri necontrolate la finalul meciului cu ASA. Acesta l-a bruscat pe arbitrul Barsan, iar apoi s-a facut ca "ploua", felicitandu-l ironic pentru prestatia sa. Lucrurile nu vor ramane insa asa, arbitrul reactionand si pe moment si dupa meci.

Centralul va scrie in raport ca Sumudica i-a strans foarte puternic mana, apoi l-a bruscat, ca si cum ar fi incercat sa-l loveasca in burta. In plus, in acelasi raport scrie ca Sumudica l-a tras pe Marcel Birsan spre el si l-a lovit cu umarul stang, anunta Digi.

In replica, Sumudica s-a purtat ca si cand nu s-a intamplat nimic dupa meci: "Incident? Ce incident? Eu nu am fost anuntat despre nimic de genul asta. Sau vreti dumneavoastră sa dati idei in acest sens, sa fiu sependat?", a spus Sumudica dupa meci.

Astra a fost invinsa de ASA cu 3-1, dupa ce muresenii au castigat meciul tur, de la Giurgiu, cu 5-1! Giurgiuvenii sunt reponsabili in mare parte pentru pierderea campionatului de catre ASA sezonul trecut, dupa ce au batut-o in penultima etapa, cand Steaua a trecut iar pe primul loc in clasament.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au ajuns două spitale Covid, pentru care s-au plătit 14 milioane de euro, să stea închise în plină criză
BRAT
Modifică setările cookies