Liga 1

Inca o depunctare? O alta echipa din primele 6 risca sa fie depunctata alaturi de Astra. Reactia FRF: "Stiau ca va veni ziua asta"

Doua echipe vor fi depunctate pentru datorii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Octombrie 2015, 08:16
Data actualizarii: Miercuri 21 Octombrie 2015, 08:33

Astra si ASA sunt echipele ce risca sa fie depunctate din cauza datoriilor avute. Cele doua echipe sunt calificate in play-off in acest moment, Astra fiind lider in Liga I cu 30 de puncte, 4 peste urmaritoarele Viitorul, Steaua si Pandurii.

Echipa lui Sumudica a recunoscut problemele financiare cu care se confrunta de cand patronul e la inchisoare. Faptul ca cele doua echipa vor fi depunctate e confirmat, indirect, si de Narcis Raducan: "E foarte clar ca cel putin 2-3 echipe vor fi penalizate cu un punct, e neoficial, binenteles ca va fi totul oficial. Indirect vom fi beneficiari ai acestei situatii.”, a spus Raducan.

Situatia financiara a cluburilor a fost comentata si de presedintele FRF, Razvan Burleanu, care nu arata deloc clementa in cazul echipelor cu datorii:

"Este o repercusiune a celor stabilite din punct de vedere financiar a acestui sistem, trebuie sa ai acea stabilitate. E ingrijorator, deoarece cluburile nu au inteles ca trebuie sa-si plateasca toate datoriile. Stiau ca va veni o astfel de zi in care situatia financiara a clubului e monitorizata. E unul dintre elementele introduse anul trecut in sistemul acesta de licentiere. E o problema, dar avem un sistem de licentiere care trebuie protejat. Nu poti sa ramai in bataia vântului cu salarii neplatite. Sistemul trebuie protejat si continuat cu orice pret", a spus presedintele FRF.

Modifică setările cookies