Inca o depunctare? O alta echipa din primele 6 risca sa fie depunctata alaturi de Astra. Reactia FRF: "Stiau ca va veni ziua asta"

Inca o depunctare? O alta echipa din primele 6 risca sa fie depunctata alaturi de Astra. Reactia FRF: "Stiau ca va veni ziua asta"

Doua echipe vor fi depunctate pentru datorii.

Astra si ASA sunt echipele ce risca sa fie depunctate din cauza datoriilor avute. Cele doua echipe sunt calificate in play-off in acest moment, Astra fiind lider in Liga I cu 30 de puncte, 4 peste urmaritoarele Viitorul, Steaua si Pandurii.

Echipa lui Sumudica a recunoscut problemele financiare cu care se confrunta de cand patronul e la inchisoare. Faptul ca cele doua echipa vor fi depunctate e confirmat, indirect, si de Narcis Raducan: "E foarte clar ca cel putin 2-3 echipe vor fi penalizate cu un punct, e neoficial, binenteles ca va fi totul oficial. Indirect vom fi beneficiari ai acestei situatii.”, a spus Raducan.

Situatia financiara a cluburilor a fost comentata si de presedintele FRF, Razvan Burleanu, care nu arata deloc clementa in cazul echipelor cu datorii:

"Este o repercusiune a celor stabilite din punct de vedere financiar a acestui sistem, trebuie sa ai acea stabilitate. E ingrijorator, deoarece cluburile nu au inteles ca trebuie sa-si plateasca toate datoriile. Stiau ca va veni o astfel de zi in care situatia financiara a clubului e monitorizata. E unul dintre elementele introduse anul trecut in sistemul acesta de licentiere. E o problema, dar avem un sistem de licentiere care trebuie protejat. Nu poti sa ramai in bataia vântului cu salarii neplatite. Sistemul trebuie protejat si continuat cu orice pret", a spus presedintele FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies