"In copilarie am tinut cu Steaua!" Alibec nu exclude sa ajunga in Ghencea din vara: "Sa treaca Euro si vedem ce oferte primesc"

Steaua - Dinamo! Miercuri, 21:30, LIVE LA PRO TV! Bucurati-va de fotbal!

"Am incredere in mine, mi-au dat-o colegii si nea Sumi, se vede acest lucru. Este meritul antrenorului ca a facut un grup foarte frumos la Astra, s-a vazut acest lucru si pe teren. Nu prea sunt eu cu presiunea dar mai e mult pana la Euro.  Sumudica ne-a bagat in vana cu discursul sau, a fost foarte frumos!

In copilarie am tinut cu Steaua, cand juca Dica acolo, imi placea mult de el.

Budescu ne-a ajutat foarte mult ca a plecat, a reusit sa ne plateasca salariile. Daca nu pleca el cred ca intram in insolventa. Tricoul cu numarul 10 este al lui, cand se intoarce i-l dau inapoi.

Depinde ce oferte imi va face Astra si ce oferte o sa am, deocamdata mai e mult pana in vara. Va urma si Euro, vom vedea la final ce va fi. Astra poate sa ajunga in grupele Ligii, daca jucam asa cum am facut-o aseara.

I-am simtit emotivi pe stelisti si cu frica de noi, aveau frica. Ei zic la televizor ca nu au frica de nimeni dar presiunea era pe ei, trebuiau sa castige.", a spus Alibec la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies