Imagini incredibile din vestiarul Astrei. Sumudica a inceput sa scandeze injuraturi "Cine tine cu Steaua...". Reactia lui Alibec, aflat la un metru de el - VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2016, 10:41
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2016, 10:54

Astra s-a calificat in primavara Europa League dupa 0-0 cu Roma si victoria lui Plzen cu Austria Viena.

Astra s-a calificat din grupele Europa League iar jucatorii au sarbatorit alaturi de staff la vestiar. Nu toate momentele au fost placute, Sumudica aducandu-si aminte de trecutul rapidist si scandand injuraturi impotriva Stelei.

Desi a luat pastile de inima in timpul meciului, antrenorul Astrei s-a comportat ca un ultras in vestiar, chiar daca majoritatea jucatorilor nu au participat la scandarile impotriva Stelei.

Unul dintre ei este Denis Alibec, cel care va merge la Steaua din ianuarie. Acesta s-a abtinut de la scandari impotriva viitoarei echipe, zambind atunci cand a fost tachinat de unul dintre colegi. De asemenea, Junior Morais, si el pe lista Stelei, s-a abtinut de la scandari triviale, la fel cum au facut-o si Silviu Lung Jr. si majoritatea jucatorilor din vestiar, cei care au scandat injuraturi fiind in special oamenii din staff si Sumudica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!