Il asteptau sa ii duca in Liga Campionilor, dar a ales Spania! Mesajul lui Piovaccari pentru stelisti, dupa ce a semnat cu Eibar

Il asteptau sa ii duca in Liga Campionilor, dar a ales Spania! Mesajul lui Piovaccari pentru stelisti, dupa ce a semnat cu Eibar

Piovaccari a fost pe lista Stelei in aceasta vara.

Staeua incearca de peste o luna sa aduca un atacant in Ghencea.

Tratativele cu Hamza au esuat in ultima clipa, acesta ajungand chiar la rivala din Liga, Ludogorets, asa ca Steaua s-a interesat de alti trei jucatori. Bokila si Grozav, fostii atacanti ai Petrolului de anul trecut sunt pe lista Stelei, insa Galca a declarat ca este interesat doar de primul.

Ultimul nume reintrat pe lista era Piovaccari, acesta nefiind pastrat in lot de Sampdoria. Steaua a incercat sa il aduca imprumut pentru un sezon in Ghencea, dar a refuzat sa ii plateasca 50% din salariul de peste 700.000 de euro al italianului.

Acesta a semnat in cele din urma cu Eibar si va juca in prima liga spaniola. Piovaccari si-a postat astazi un clip pe contul de Facebook, in care le multumeste stelistilor pentru sezonul trecut. "Multumesc! Lacrimi de bucurie", scrie Piovaccari deasupra clipului.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies