Liga 1

Hadnagy s-a dezlănțuit, în direct, după "fenta" lui Constantin Budescu 

Sepsi OSK a fost la un pas de un transfer de răsunet. Budescu a ajuns, în cele din urmă, la FC Voluntari. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 20:50
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 20:53

Gruparea covăsneană a fost aproape de o lovitură de imagine. Constantin Budescu s-a autopropus la Sepsi OSK, dar mai apoi a semnat cu FC Voluntari, pentru a fi mai aproape de casa sa din Ploiești.

Atitudinea lui Budescu, jucător dat afară de FCSB, nu le-a picat bine oficialilor lui Sepsi, care s-au sințit păcăliți de atitudinea acestuia. Attila Hadnagy a fost cel mai vehement la adresa interului de 32 de ani.

''Acum o săptămână m-a sunat Budi ca s-a despărţit de FCSB şi ar fi interesat de noi. Eu am zis ca trebuie sa vorbească cu patronul prima dată, pentru că noi nu ne permitem un salariu pentru el. Am vorbit cu el, după cu patronul şi prima dată a cerut un salariu mare şi i-am zis mulţumim, nu se poate, nu reuşim să îţi oferim asta. După i-am zis ca noi avem o limită, un target.

El a cerut între 15.000 şi 17.000 de euro, dar acum nu vreau să zic exact, şi ceva la semnătură, mult! Eu i-am zis că putem să-i oferim o altă sumă şi în mare ne-am înţeles.

Ieri i-am trimis contractul, după el a mai modificat ceva că a vorbit el cu un avocat. Am fost de acord, nu era ceva mare. La 12 jumate îmi trimite mesaj că nu poate să vina că trebuie să facă bagajele, da vine de după masă. I-am zis să se grăbească că pleacă contabila. A zis că se grăbeşte şi după m-a sunat că a vorbit cu soţia şi că nu-i convine şi că nu vine... Şi că preferă Voluntari.

Eu i-am zis ca ştia despre acest aspect, deci nu înţeleg schimbarea. Ne-a deranjat foarte mult. Suntem un oraş foarte micuţ, suporterii erau foarte bucuroşi. Eram toată lumea curioasă. Am zis că o sa reuşească la noi pentru că e linişte. Aşa că aici ar fi avut toate posibilităţile sa joace fotbal.

Noi chiar am crezut în el şi eram bucuroşi dacă ar fi venit. Eu mai mult m-am simţit păcălit şi patronul era nervos. Asta este fotbalul, mergem înainte dar nu ne-a căzut bine deloc. S-a mai intamplat si de fiecare dată când cineva ne-a păcălit nu i-a mers bine.

Şi Bergodi era cu semnul de întrebare... prima dată s-a gândit că e dificil ca şi caracter dar după chiar îl aştepta. După ce i-am zis că ne-a refuzat a zis că e mai bine că nu a venit dacă nu a vrut să vină cu sufletul'', a declarat Attila Hadnagy pentru telekomsport.ro

Dat afară de FCSB după doar patru luni, Budescu a ales să rămână în România pentru a fi aproape de familie, deși, la prima vedere, plecarea în zona arabă părea soluția optimă pentru acesta.

Modifică setările cookies