Liga 1

GALERIE FOTO Florin Tănase și Cristi Manea, în al nouălea cer: urmează să devină părinți! Gestul făcut de partenerele celor doi 'rivali'

FCSB și CFR Cluj luptă pentru titlul din Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 17:36
Data actualizarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 17:53

Cele două echipe au o rivalitate de ani buni, iar duelurile dintre formații sunt printre cele mai interesante din campionat. Și între jucători există tensiuni, dar se pare că există și prietenii.

Spre exemplu, Cristian Manea și Florin Tănase sunt prieteni buni. Și iubitele acestora au o relație foarte bună. Cele două fete, Irina și Medeea, sunt însărcinate, iar recent au publicat poze care par a fi făcute în aceeași perioadă.

  • Florin Tănase

Recent, Medeea, iubita lui Florin Tănase, a postat pe pagina sa de Instagram un buchet de flori primit de la celebra vloggeriță Irina Deaconescu. Cele două se cunosc, cel mai probabil, din perioada în care iubiții lor erau coechipieri, la FCSB și la Viitorul.

Florin și Medeea Tănase se pregătesc să aducă pe lume primul copil al familiei căsătorite în toamna anului trecut. În schimb, Irina Deaconescu și Cristian Manea vor da naștere celui de-al doilea copil, după micuța Victoria.

Modifică setările cookies