Fanii lui Dinamo, CONTRAZISI! Cine sare in apararea lui Balanescu: "Ar trebui sa-i dea o prima! E dat dracu, el a facut manevra!"

Bogdan Balanescu, directorul general al clubului Dinamo, este contestat de fanii din Stefan cel Mare, care i-au cerut demisia in urma cu o saptamana.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 August 2020, 10:38
Data actualizarii: Sambata 08 August 2020, 12:02

Pe langa suporteri, si fostul presedinte al clubului, Florin Prunea, l-a atacat dur pe Balanescu. Prunea spunea ca sezonul dezastruos pe care l-a avut Dinamo in acest an este doar din cauza lui Balanescu.

Nu de aceeasi parere este Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, care spune despre diirectorul general de la Dinamo ca este salvatorul echipei. Dumitru Dragomir are numai cuvinte de lauda la adresa lui Bogdan Balanescu:

"Lui Balanescu ar trebui sa ii dea astia o prima, nu sa il injure. El si cu Ciprian Paraschiv (n. r. presedinte Poli Iasi) au facut manevra, sunt conducatori destepti. Balanescu e dat dracu si astia vor sa il dea afara. Eu pe Rednic il apreciez foarte mult, dar nu sunt de acord sa il dea afara de la Dinamo. E singurul dintre conducatorii din Romania care stie multa carte.

Eu daca ma intalnesc cu Rednic am sa ii spun ca la Dinamo e greu fara Balanescu. E dracu gol, de cand eram eu presedinte la Liga asta facea actele beton.

La Dinamo e ca si la Rapid. Conducere buna, antrenori buni, jucatori slabi. Nu joaca nici Balanescu, nici Negoita, nici Victor sau Burca la Rapid. Joaca jucatorii, trebuie sa bagi bani in jucatori, altfel nu ai cum  sa faci echipa", a spus Dumitru Dragmori la Ora Exacta in Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies