NEWS ALERT Fabrizio Romano anunță transferul lui Florinel Coman: "Au activat clauza"

Florinel Coman Al Gharafa FCSB Qatar Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 16:07
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 16:09

Florinel Coman (26 de ani) pleacă de la FCSB în această vară. Șeptarul campioanei României va juca în Qatar, la Al Gharafa.

Cu o zi înaintea meciului decisiv Slovacia - România, de la EURO 2024, jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat că Al Gharafa a activat clauza de reziliere a lui Florinel Coman, în valoare de 5 milioane de euro.

Florinel Coman, cumpărat de Al Gharafa

"În această săptămână, Al Gharafa va finaliza transferul lui Joselu, iar ulterior pe cel al lui Florinel Coman, de la Steaua (n.r - FCSB). Clauza de 5 milioane de euro a fost activată, iar în următoarele zile va efectua vizita medicală și va semna contractul", a scris Fabrizio Romano.

Astfel, Florinel Coman va fi coechipier al Al Gharafa cu Joselu, atacantul lui Real Madrid din ultimul sezon. Noua echipă a internaționalului român a încheiat pe locul 3 în ultima ediție de campionat din Qatar, sub Al Sadd și Al Rayyan.

Florinel Coman se desparte de FCSB după șapte ani. A fost cumpărat în 2017 de la FC Viitorul, pentru 3 milioane de euro, iar în total a strâns 233 de meciuri, 63 de goluri și 62 de pase decisive. Golgheter în ultima stagiune, Coman a cucerit două trofee cu bucureștenii, o Cupă a României și un titlu.

Florinel Coman, printre cei mai scumpi jucători vânduți de FCSB

Florinel Coman devine unul dintre cei mai scumpi jucători vânduți vreodată de FCSB. Lider autoritar în această ierarhie rămâne Dennis Man, cedat la Parma, în 2021, pentru 11 milioane de euro.

Cum arată topul:

  • 1. Dennis Man - 11 milioane de euro (Parma)
  • 2. Nicolae Stanciu - 9,7 milioane de euro (Anderlecht)
  • 3. Vlad Chiricheș - 9,5 milioane de euro (Tottenham)
  • 4. Florin Gardoș - 6,8 milioane de euro (Southampton)
  • 5. Mirel Rădoi - 6 milioane de euro (Al Hilal)
  • 6. Florinel Coman - 5 milioane de euro (Al Gharafa)
  • 7. Bogdan Stancu - 5 milioane de euro (Galatasaray)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!