EXCLUSIV Leicester vine sa transfere din Romania! Pe ce jucator din Liga I a pus ochii Ranieri

EXCLUSIV Leicester vine sa transfere din Romania! Pe ce jucator din Liga I a pus ochii Ranieri

Dinamo joaca finala Cupei Romaniei cu CFR Cluj, marti, de la 21:30 pe ProTV

Leicester a reusit una dintre cele mai mari surprize din ultimii 20 de ani, reusind sa castige titlul in liga bogatilor, in Premier League. Leicester a reusit sa le intreaca pe Chelsea, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Liverpool si celelalte echipe bogate din Anglia.

Meritul principal este al lui Claudio Ranieri, cel care a fost dat afara pe usa din dos de la nationala Greciei. Acesta a cucerit titlul cu investitii minime, intreg lotul lui Leicester costand o zecime din cate costa loturile echipelor mari.

Leicester isi va trimite scouterii la meciuri din Liga I, acestia venind in Romania prin intermediul impresarului Pietro Chiodi, un apropiat al lui Ranieri. Chiodi a intermediat si transferurile lui Chiriches si Tatarusanu in Serie A.

Desi nu este oficial, tinta principala a lui Leicester este Dorin Rotariu, pustiul lui Dinamo fiind dorit de mai multe cluburi din Italia, Anglia si Spania in ultimii 2 ani. Acesta a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Dinamo in acest final de sezon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies