"Eu ii duc pana in 16 metri, ce sa fac mai mult?!" Sumudica 'loveste' din nou: "Am eu vreo doi-trei clienti!" :)

"Eu ii duc pana in 16 metri, ce sa fac mai mult?!" Sumudica 'loveste' din nou: "Am eu vreo doi-trei clienti!" :)

Marius Sumudica a facut din nou spectacol dupa un meci al Chiajnei.

Concordia a pierdut 0-2 in fata celor de la U Cluj, o partida pe care antrenorul Sumudica a comentat-o in stilul care l-a consacrat.

"AM 2-3 CLIENTI!"

"Asta e viata in fotbal: cand ai 5-6 ocazii clare si nu dai gol, se intampla asta! Marcam putin, ca in pregatire, nu avem calitate in atac. Asta e, ne lipsesc multi jucatori. Daca a fost un gol valabil e mai grav, pentru ca aveai 1-0 si era altfel prima repriza. Sa speram ca vom trece peste acest moment cat mai repede.

Dar acum trecem printr-o criza: eu ii duc pana acolo, pana in 16 metri, dar nu va suparati pe mine, ca nu e treaba mea de acolo in fata, sa marchez. Sa intru eu sa dau gol? Trebuie sa vorbim saptamana asta, sa vedem ce schimbam, ce facem.

Daca nu poti sa dai gol singur cu poarta goala...

Este prima data in viata mea cand am vreo doi-trei clienti care striga sa plec, inca din minutul 5. Daca ei cred ca Sumudica e problema aici... eu stiu ca am avut ocazii, ca am ratat si asta e. Nu se mai pune nimic, doar scorul din foaie. Asta e la noi, lumea uita", a spus Sumudica dupa meciul pierdut de Chiajna.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situație critică la spitalul din Abrud. Pacienții cu Covid-19 sunt salvați de medici cu ajutorul unei improvizații
BRAT
Modifică setările cookies